Fuerteventura-Info.dk

Rejseguide til Fuerteventura

Sport på Fuerteventura

På Fuerteventura har du rigtige gode betingelser for en aktiv ferie med forskellige former for sport. En af de helt store trækplastre for Fuerteventura er vandsport. På øen er der fine muligheder for forskellige typer for sejlads og surfing, herunde både wind og kitesurfing. Udover sejlsport er der også mange fine dykkersteder rundt om Øen og i stort set alle de store feriebyer på Fuerteventura finder du et veludstyret dykkercenter der står klar til at vise dig hvad der gemmer sig under havets overflade.
Er du mere til sport og aktiviteter på land er der flere gode golfbaner på Fuerteventura. Hvis golf har din interesse kan vi anbefale dig at læse vores artikel herom. Udover golf er det også begyndt at blive mere og mere udbredt for cykelryttere og tage til Fuerteventura for at vintertræne. Her er et godt varieret terræn til nogle gode oplevelser på sadlen. Du kan også vælge at indlogere dig på et af de mange sport resorts hvor du har mulighed for at spille tennis, vandpolo, løbebaner og meget mere.
Her på Fuerteventura-info.dk har vi lavet en række mere detaljerede artikler omhandlende nogle af de forskellige sportsaktiviter på øen. Du kan finde artiklerne ved at bruge menuen i toppen af siden.

You are here: Home Aktiv Ferie Sport på Fuerteventura