Fuerteventura-Info.dk

Rejseguide til Fuerteventura

Las Playitas

Det er med Las Playitas som med de fleste andre steder på Fuerteventura, ja faktisk på alle De Kanariske Øer: Har man først sagt stedets navn, har man nærmest automatisk sagt "Vand, sand og sol".

Ferieområdet ved den lille fiskerlandsby med kun ca. 300 fastboende, er perfekt for den, som elsker vandsport som vandpolo og dykning, sejlads og svømning, men man kan også få pulsen op med golf, volleyball, cykelture og snart sagt alle mulige andre sportslige aktiviteter. Samtidig er der mulighed for undervisning og personlig træning, og man kan leje udstyr til de sportsgrene, hvor dette kræves. Så er man fri for selv at have cyklen med i flyet. Og når man så har brændt nogle kalorier af, kan man sætte sig ind på en af de hyggelige restauranter i byen og nyde nogle af de lækre egnsretter.

 

I det hele taget er Las Playitas egnet både for den ultra-aktive, den mere tilbagelænede, og dem midt imellem. Der er også et decideret sports- og træningscenter på stedet, i stil med La

Santa Sport på Lanzarote. Men der, hvor Las Playitas virkelig scorer point, er på familievenligheden. Det er ligemeget, om man er 6 eller 66, om man har prøvet det før eller er tæt på eliteplan, der er plads til alle i de fleste aktiviteter. Dette er en betydelig fordel, der betyder at mor og søn, far og datter, barnebarn og bedstefar, alle kan deltage i den samme aktivitet, uden at risikere at komme i vejen for nogen eller føle sig uden for nummer.

Med al den motion, friske luft, sol og ikke mindst indtagelsen af diverse måltider, er det rart at vide at hotel- og lejlighedsstandarden i Las Playitas er meget høj, da det meste af området er ganske nyt. Efter en hård dag er der ikke noget som et komfortabelt værelse og en rar seng.

Skulle man have brug for at slappe lidt af, kan det anbefales at leje en bil og køre rundt til de mange forskellige seværdigheder på øen. De ekstra eventyrlystne kan også vælge at tage en færge til en af de nærliggende øer, eller endda et smut over til fastlandet. Og selv om De Kanariske Øer er spanske, ligger de altså tættere på Afrika, så fastlandet vil i dette tilfælde sige Marokko. Sådan en tur hører dog nok mere til et lidt længere ferieophold, og strengt taget er det svært at forestille sig, hvordan man skulle kunne komme til at kede sig eller ønske sig andre steder hen. Las Playitas, og i anden række resten af Fuerteventura, indeholder faktisk alt, hvad hjertet kunne begære.

 

You are here: Home Byer/Områder Las Playitas