Fuerteventura-Info.dk

Rejseguide til Fuerteventura

Vejret på Fuerteventura.

Vejret på Fuerteventura er sit eget og en smule forskelligt fra de øvrige kanariske øer, og er den af de kanariske øer der får den mindste mængde nedbør, og her er tæt på perfekt vejr året rundt. Derfor er Fuerteventura også kendt som øen med det evige forår. Du kan selvfølgelig være uheldig at ramme ind i en af de få uger i løbet af hele året, hvor der er gråt og regnfuldt, eller en periode med voldsomme sand- eller støvstorme. Heldigvis er sandsynligheden for en solrig, varm og tør ferie langt større, og med sine 320 årlige solskinsdage, vil de fleste opleve en ferie på Fuerteventura, som en ferie med godt vejr og masser af sol, og med mulighed for at bære shorts og tshirts året rundt.

Read more...

Fuerteventuras Historie

Jean de Bethencourt

Få et indbilik i Fuerteventuras historie. I denne artikel vil du kunne læse om den forhistoriske del af Fuerteventura, den mere moderne historie, samt om de forskellige bosættere og besættere på øen igennem årene fra 1402 og frem. denne artikel vil vi give dit et indblik i Fuerteventuras historie.

Read more...

Fuerteventuras Geografi

Fuerteventuras Geografi

Med en størrelse på 1.660 km2, eller ca. 3 gange så meget som Bornholm, er Fuerteventura den næststørste af De Kanariske Øer, kun overgået af Tenerife. Øen ligger blot 100 km fra den nordafrikanske kyst, ud for grænseområdet mellem Marokko og Vest-Sahara.

Øen er aflang i facon, 100 km lang og 31 km bred på det bredeste sted. Øen er inddelt i 6 kommuner: Antigua, Betancuria, La Oliva, Pájara, Puerto del Rosario og Tuineje.

Read more...

You are here: Home Fakta