Fuerteventura-Info.dk

Rejseguide til Fuerteventura

Områder på Fuerteventura.

På den smukke spanske ø Fuerteventura finder du en lang række feriebyer, stort set alle med lange hvide sandstrande og det klareste blå vand. I denne sektion vil vi give dig en introduktion til de forskellige områder og feriebyer på Fuerteventura. Du kan enten vælge at læse de små korte beskrivelser af hvert enkelt område her på siden, eller også klikke dig videre og læse en mere og detaljeret beskrivelse af de forskellige ferieområder på Fuerteventura.

La Oliva

La Oliva, Fuerteventura

La Oliva er hovedbyen i kommunen af samme navn. Kommunen har ca. 10.000 indbyggere, som kan sprede sig over 365 km2. Fra først i det 17. til midt i det 19. århundrede var La Oliva Fuerteventuras politiske centrum.

Read more...

Antigua

Antigua, Fuerteventura

Opført i det 18. århundrede, og engang Fuerteventuras hovedstad - dog kun for et enkelt år - er Antigua en af øens ældste byer. Antigua betyder (æld)gammel/antik. Efter Antigua blev La Oliva udnævnt til hovedstad, og i vore dage er det Puerto del Rosario, der har æren.

Read more...

La Pared

Helt tilbage i 1966, da de første store turisme-booms bragede hen over det sydlige Europa, besluttede man at La Pared skulle være en eksklusiv turistby. I vore dage består byen af små bungalows, et hotel og nogle private beboelser.

Man finder La Pared på den nordvestlige kystside af Jandia. Byen er navngivet efter den stenmur, der efter overleveringen delte øen i to dele, Maxorata og Jandia.

Read more...

Puerto del Rosario

Puerto del Rosario er Fuerteventuras hovedstad, og har ca. 40.000 indbyggere. Dette svarer omtrent til indbyggertallet i Fredericia. Byen er forankret omkring den gamle havn, der oprindeligt havde navnet Puerto del Cabras (Gedehavnen), men som nu er en travl og moderne industrihavn med planer for fortsat udvikling. Der er planer om en lystbådehavn, udvidelse af kaj-anlægget for krydstogtskibe og et generelt løft af området.

Read more...

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste er den største bebyggelse i amtet Antigua på øen Fuerteventura i De Kanariske Øer. Området besøges af turister fra hele verden, dog primært fra Europa. Her er talrige hoteller, ferielejligheder, butikker, forretninger, barer, caféer og restauranter, alt sammen i nærheden af eller ligefrem direkte på stranden. I den største havn ligger der en havnefæstning fra 1743.

Read more...

You are here: Home Byer/Områder