Fuerteventura-Info.dk

Rejseguide til Fuerteventura

Sport på Fuerteventura

På Fuerteventura har du rigtige gode betingelser for en aktiv ferie med forskellige former for sport. En af de helt store trækplastre for Fuerteventura er vandsport. På øen er der fine muligheder for forskellige typer for sejlads og surfing, herunde både wind og kitesurfing. Udover sejlsport er der også mange fine dykkersteder rundt om Øen og i stort set alle de store feriebyer på Fuerteventura finder du et veludstyret dykkercenter der står klar til at vise dig hvad der gemmer sig under havets overflade.
Er du mere til sport og aktiviteter på land er der flere gode golfbaner på Fuerteventura. Hvis golf har din interesse kan vi anbefale dig at læse vores artikel herom. Udover golf er det også begyndt at blive mere og mere udbredt for cykelryttere og tage til Fuerteventura for at vintertræne. Her er et godt varieret terræn til nogle gode oplevelser på sadlen. Du kan også vælge at indlogere dig på et af de mange sport resorts hvor du har mulighed for at spille tennis, vandpolo, løbebaner og meget mere.
Her på Fuerteventura-info.dk har vi lavet en række mere detaljerede artikler omhandlende nogle af de forskellige sportsaktiviter på øen. Du kan finde artiklerne ved at bruge menuen i toppen af siden.

Golf på Fuerteventura

Golf på Fuerteventura

Golf er en sportsgren, der stormer frem i hele verden. Tidligere tiders opfattelse af spillet som forbeholdt de mere velbeslåede med masser af tid til overs, høj cigarføring og mere eller mindre skumle aftaler indgået ved det 17. hul er stort set forsvundet.

Glæden ved at slå en lille kugle rundt på en græsplæne og ned i et hul i jorden med en lang kæp er en yderst populær sportsgren på Fuerteventura. Og hvem kan forestille sig noget bedre, end at spadsere rundt på en grøn plet, omgivet af fantastiske udsigter på alle sider, mens man fordriver tiden med sin foretrukne aktivitet?

Read more...

Surfing på Fuerteventura

Surfing Fuerteventura

De Kanariske Øer er en spansk øgruppe, der ligger i Det Nordatlantiske Ocean, ca. 100 km fra Afrikas nordvestlige kyst, ud for grænsen mellem Marokko og Vest-Sahara.

Øerne har alle smukke sandstrande, klipper og bjergregioner. Da østsiden af øerne ligger forholdsvis i læ, kan der her opbygges et blivende sandlag, hvorfor strandene her er roligere, især hvis de ligger i en bugt, ligesom man kan soppe et stykke ud, inden der bliver dybt. På vestsiden, derimod, og især i den nordlige del, er både de fremherskende vinde og de stærke oceanstrømme, der laver nogle gode bølger, medvirkende til at skabe et fremragende grundlag for surfing, windsurfing og kitesurfing. For ikke at glemme paddle boarding og body boarding. Det er ikke uden grund at Fuerteventura kaldes Europas svar på Hawaii.

Read more...

Vandreture på Fuerteventura

Fuerteventura er et paradis for vandrere. Som på mange øer er ikke alene bestemmelsesstedet men også turen en oplevelse for alle sanser.

Man kan spænde skoene på og gå en tur fra snart sagt ethvert punkt på øen. Faktisk skal man blot få meter væk fra nærmeste bebyggelse, for at være i den vilde natur. Lidt lige som man i Danmark ofte blot skal få meter væk fra landevejen, for at være på landet.

Read more...

Dykning og Snorkling på Fuerteventura

Fuerteventura er et paradis for dykkere. Her finder du krystalklart vand og stabile vandtemperaturer, mellem 18 og 22 grader Celsius. Dette er et stabilt system for det meget varierede økosystem, der findes rundt langs øens kyster.

Øen byder på 10-15 dykkercentre - det svinger lidt op og ned - rundt langs hele kysten. De tilbyder alle kurser for alle niveauer, lige fra absolut begyndere til de mere garvede. Selv om man aldrig har dykket før, er et kort begynder-kursus en fantastisk måde at komme ud og prøve det lidt af og samtidig se det fantastisk rige undervandsdyreliv, der er overalt omkring øen.

Read more...

You are here: Home Aktiv Ferie